Δημόσια Έγγραφα Συλλόγου

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ έχει ιδρυθεί ως Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με πλήρη επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΕΣ ΟΠΛΙΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ», με όρους και λοιπές διατάξεις, όπως ορίζοντα από το Καταστατικό που έχει εγκριθεί από το Πρωτοδικείο Πειραιά με τις αποφάσεις 11097/2008 και 1251/2009.

Η αίτηση για εγγραφή ως Μέλος του Σωματείου υποβάλλεται με την πλήρη αποδοχή των όρων και των διατάξεων του Καταστατικού.

Παράλληλα με το Καταστατικό απαιτείται η έγγραφη αποδοχή των διατάξεων των Κατευθυντήριων Αρχών Συμπεριφοράς, ένα κείμενο που το Διοικητικό Συμβούλιο συνέταξε το 2011. Στο πιο βασικό τους επίπεδο, οι Κατευθυντήριες Αρχές Συμπεριφοράς περιγράφουν τις προσδοκίες μας από κάθε Μέλος του Συλλόγου όσον αφορά στη συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τις δεοντολογικές πρακτικές, οπουδήποτε δραστηριοποιούμαστε. Ωστόσο, οι Κατευθυντήριες Αρχές Συμπεριφοράς είναι και ήταν πάντα, κάτι περισσότερο. Θεμελιώνοντας αυτές τις αρχές και αποδίδοντάς τους τη βαρύτητα ενός κανονιστικού εγγράφου, επιδιώξαμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι ενέργειες και οι σχέσεις μας – με συνεργάτες, άλλα Μέλη και τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε – βασίζονται στις αξίες μας ως άτομα και ως Σύλλογος.

 

Καταστατικό

Κανόνες Συμπεριφοράς

Αίτηση Νέου Μέλους

Για ένταξη στον Σύλλογο, ως Δόκιμο Μέλος, απαιτούνται τα κάτωθι

  • την Αίτηση Εισδοχής Μέλους υπεγραμμένη
  • φωτοτυπία ταυτότητάς
  • το Καταστατικό, με υπογραφή σε κάθε σελίδα και ονοματεπώνυμο / υπογραφή στην τελευταία σελίδα
  • οι Αρχές Συμπεριφοράς, με υπογραφή σε κάθε σελίδα και ονοματεπώνυμο / υπογραφή στην τελευταία σελίδα

η διαδικασία εισδοχής στον Σύλλογο ως Τακτικό Μέλος αναφέρεται στο Καταστατικό, Σελίδα 3.

Για συνεγασία με τον Σύλλογο απαιτούνται τα κάτωθι

  • φωτοτυπία ταυτότητάς
  • οι Αρχές Συμπεριφοράς, με υπογραφή σε κάθε σελίδα και ονοματεπώνυμο / υπογραφή στην τελευταία σελίδα

——————————————————————————————————–

Η Ελληνική Πολιτεία ταξινομεί το τόξο ως όπλο και η κατοχή/μεταφορά του είναι νόμιμη εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη από το νόμο άδεια οπλοκατοχής. Επίσης συστήνεται η γραπτή ενημέρωση του οικείου Τμήματος Ασφαλείας για την μεταφορά του τόξου και των βελών προς/από τον χώρο προπόνησης.

Για την συμμετοχή στις προπονήσεις και δράσεις της ομάδας Παραδοσιακής Τοξοβολίας, εφόσον φέρετε ιδιόκτητο τόξο, είναι υποχρεωτική η εγγραφή σε Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας και η κατοχή κάρτας μέλους της ΕΦΟΤ.

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ συνεργάζεται με Σωματείο Τοξοβολίας Α.Σ ΕΥΖΩΝΩΝ (Μέλος της ΕΦΟΤ) με προνομιακούς όρους για τα Μέλη του Συλλόγου. Για την εγγραφή απαιτούνται τα κάτωθι

Υπεύθυνη Δήλωση

Αίτηση Εγγραφής

 

 

 

 

 


Copyright of KORYVANTES Association – do not copy or reproduce without permission

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s